Team UU van Race Of The Classics is op zoek naar nieuwe bestuursleden

Team Universiteit Utrecht is opzoek naar een nieuw bestuur voor Race of the Classics 2020. Lijkt het jou leuk om het beste team neer te zetten voor een onvergetelijke week tijdens Race of the Classics 2020? Ben je geïnteresseerd om samen met 22 anderen mee te doen aan de grootste zeilwedstrijd voor studenten van Europa? Heb je enige ervaring met organiseren? Dan is deze bestuursfunctie bij Team Universiteit Utrecht – Race of the Classics op je lijf geschreven!

Race of the Classics is een zeilwedstrijd met klassieke zeilschepen, waarbij elk jaar minstens 500 studenten meedoen. Naast epische zeilwedstrijden, zijn er feesten op de wal en op andere boten, worden er late-night pannenkoeken gebakken en legendary Disney sing-offs gehouden.

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de organisatie van Univerrsiteit Utrecht voor Race of the Classics. Daarnaast ga je als geheel bestuur zoeken naar de leukste teamleden en de beste sponsoren om de week zo memorabel mogelijk te maken. Zeilervaring is trouwens niet verplicht!

Eisen voor een bestuursfunctie

  • minimaal 18 jaar
  • Verantwoordelijk
  • Team player
  • ZIN IN EEN AWESOME WEEK!

Wil je meer informatie? Kijk vooral even rond op de site of onze Facebook pagina

Ben je geïnteresseerd? Mis de boot niet en mail dan jouw motivatie naar rotcteamuu@gmail.com.

Liefs,
Het bestuur van Team UU Race of the Classics 2019