Team Universiteit Utrecht is opzoek naar een nieuw bestuur voor Race of the Classics 2021. Lijkt het jou leuk om het beste team neer te zetten voor een onvergetelijke week tijdens Race of the Classics 2021? Ben je geïnteresseerd om samen met 22 anderen mee te doen aan de grootste zeilwedstrijd voor studenten van Europa? Dan is deze bestuursfunctie bij Team Universiteit Utrecht – Race of the Classics op je lijf geschreven! Race of the Classics is een zeilwedstrijd met klassieke zeilschepen, waarbij elk jaar minstens 500 studenten meedoen. Naast epische zeilwedstrijden, zijn er feesten op de wal en op andere boten, maak je vrienden voor het leven en zijn er pre-party’s om je eigen en de andere teams beter te leren kennen! Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de organisatie van team Universiteit Utrecht voor Race of the Classics. Daarnaast ga je als geheel bestuur zoeken naar de leukste teamleden en de beste sponsoren om de week zo memorabel mogelijk te maken. Zeilervaring is trouwens niet nodig!

Eisen voor een bestuursfunctie:

  • Minimaal 18 jaar
  • Verantwoordelijk
  • Team player
  • ZIN IN EEN AWESOME WEEK!

Wil je meer informatie? Kijk vooral even rond op de site of onze Facebook pagina. Mailen mag ook naar onderstaand mailadres.
Ben je geïnteresseerd? Mis de boot niet en mail dan jouw motivatie (of vragen) naar rotcteamuu@gmail.com.

Liefs,
Het bestuur van Team UU Race of the Classics 2020

Ps. Door de maatregelen rondom COVID-19, vindt de editie van 2020 plaats in oktober 2020. De editie van 2021 zal vooralsnog weer in april 2021 plaatsvinden.