Word Vriendjes van de Rees!


Wat houdt Vriendjes van de REES in?

Wij zijn heel trots dat we als Team Universiteit Utrecht dit jaar mee mogen varen met de 31ste editie van Race of the Classics. Om mee te kunnen doen aan de Rees als team heb je veel dingen nodig die geld kosten (zwemvesten, zeilpakken, bemanning, eten). Deze dingen worden betaald door de teamleden en sponsoren, maar ook jij kunt ons helpen. Op deze pagina kun je vriend worden van ons team. Dit houdt in dat je een zelf gekozen bedrag kunt doneren aan het team.

Hoe word ik Vriendjes van de REES?

Als je een bedrag onder de 10 euro doneert zal je in de lijst van vriendjes van Team Universiteit Utrecht op de site worden geplaatst. Boven de 10 euro kun je, jouw naam of een zin invoeren in een tekstvak. Deze zinnen zullen wij allemaal verzamelen en worden op een grote vlag gedrukt die tijdens de Rees in onze vlaggenmast wordt gehesen. Heb je een eigen bedrijf en lijkt het jou leuk om uw logo op onze vlag te hebben, dit kan bij een donatie van 50 euro of hoger!

Let op: het gaat hier alleen om logo’s van bedrijven. Persoonlijke foto’s worden niet geaccepteerd. Je ontvangt na de betaling een persoonlijke link waar je de donatie met logo en tekst compleet kunt maken. Wil je zeker zijn van een plek op de vlag? Personaliseer je donatie dan vóór 15 maart 2019.

Totaal