“De Rees”

De Race of the Classics is een zeilevenement waarbij studenten uit verschillende steden het tegen elkaar opnemen aan boord van klassieke zeilschepen. Circa 400 studenten uit heel Nederland vormen de verschillende teams. Vanuit de Veerhaven van Rotterdam vertrekken 20 klassieke zeilschepen richting de Noordzee om uiteindelijk weer aan land te gaan in Amsterdam. Meer informatie over de Race of the Classics is te vinden op www.rotc.nl.

“Team Universiteit Utrecht”

Team Universiteit Utrecht wordt gevormd vanaf september. Er worden meerdere interesseborrels georganiseerd waar je kennis kunt maken met het bestuur, andere potentiële teamleden en natuurlijk al je vragen kunt stellen.

Na deze borrels kun je beslissen om je op te geven voor het team, dit kan uiterlijk tot 14 november. Half november wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers die gaan zeilen met team Universiteit Utrecht. Studeer je in Utrecht, dan ben je van harte uitgenodigd om een keer langs te komen. Het is dan ook geen vereiste om enige zeilervaring te hebben!

Als het team is gevormd beginnen we met teambonding (leuke activiteiten) en vinden er over heel Nederland teamfeesten plaats van andere Rees teams. Deze teamfeesten zijn bedoeld om deelnemers uit andere studentensteden te leren kennen. Daarnaast zullen we zelf ook een teamfeest organiseren in Utrecht!

Rond de eerste week van april begint de Rees zelf. Zondagmiddag gaan we aan boord en begint de onvergetelijke week waarin slaap overrated is en word je meegenomen in de “Rees” bubbel.