“De Rees”

De Race of the Classics is een zeilrace waarbij studenten uit verschillende steden het tegen elkaar opnemen aan boord van klassieke zeilschepen. Uit heel Nederland vormen ongeveer 500 studenten verschillende teams die deelnemen aan de zeilrace. Vanuit de Veerhaven van Rotterdam vertrekken 20 klassieke zeilschepen om in één week tijd een haven in België en Engeland te bezoeken (afhankelijk van het weer en de wind natuurlijk). Uiteindelijk zal de week worden afgesloten in Amsterdam. Voor meer informatie over de Race of the Classics verwijzen we graag door naar www.rotc.nl.

“Team Universiteit Utrecht”

Team Universiteit Utrecht wordt gevormd vanaf september. Er worden meerdere interesseborrels georganiseerd waar je kennis kunt maken met het bestuur, andere potentiële teamleden en natuurlijk al je vragen kunt stellen.

Na deze borrels kun je beslissen om je op te geven voor het team, dit kan uiterlijk tot 15 november. Half november wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers die gaan zeilen met team Universiteit Utrecht. Studeer je in Utrecht, dan ben je van harte uitgenodigd om een keer langs te komen. Het is dan ook geen vereiste om enige zeilervaring te hebben!

Als het team is gevormd beginnen we met teambonding (leuke activiteiten) en vinden er over heel Nederland teamfeesten plaats van andere Rees teams. Deze teamfeesten zijn bedoeld om deelnemers uit andere studentensteden te leren kennen. Daarnaast zullen we zelf ook een teamfeest organiseren in Utrecht!

Rond de eerste week van april begint de Rees zelf. Zondagmiddag gaan we aan boord en begint de onvergetelijke week waarin slaap overrated is en word je meegenomen in de “Rees” bubbel.

Op dit moment is teamUU voor de Rees van 2023 al gevormd en kun je je hier niet meer voor aanmelden. Hou de website en onze instagram in de gaten vanaf september voor informatie over de editie in 2024!