StudyWorks

Tijdens de Race of the Classics 2022 is het logo van StudyWorks op de jassen te zijn van Team UU. Door middel van dit blog willen wij jullie informeren over wie zijn zijn en waar we voor staan!

StudyWorks is een bedrijf gevestigd in Utrecht dat zich bezighoudt met het verzorgen van bijlessen voor leerlingen van het basis en middelbaar onderwijs. Onze bijlessen worden één op één, aan huis of online gegeven door onze 4000+ coaches door heel Nederland. Er wordt bij StudyWorks gekeken naar de behoefte van elke leerling en aan de hand daarvan wordt de leerling aan de beste coach gekoppeld.

Door onze grote poule van coaches beschikken wij over de mogelijkheid om leerlingen door heel Nederland van elk niveau en in elk vak de juiste lessen te geven. Bijles scheikunde of wiskunde nodig, in Groningen of in Utrecht? Bij StudyWorks bent u aan het juiste adres. Neem gemakkelijk contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur de juiste coach bij u thuis hebt!

Ben je student en op zoek naar een flexibele bijbaan? Wij hebben altijd vacatures open staan als bijlesdocent, huiswerkbegeleider of examentrainer. Bekijk de vacatures op werkenbijstudyworks.nl en solliciteer direct.

Sinds ruim een jaar zijn wij ons ook aan het vestigen op basisscholen, dit houdt in dat wij scholen ondersteunen met het huidige lerarentekort. Dit doen wij door het geven van invallessen, examentrainingen, bijspijkerlessen en surveilleren tijdens pauzes en toetsen. Vanwege het tekort aan docenten zijn wij op zoek naar mensen die hierbij kunnen helpen! Dus doe jij de pabo, lerarenopleiding of een andere onderwijsgerelateerde studie en ben je nog op zoek naar een flexibele bijbaan in het onderwijs? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!