De Race of the Classics nadert en team UU is in volle vaart bezig met de voorbereidingen!
Sinds een aantal weken is ons team helemaal compleet met enthousiaste zeilers, die allen binnenkort aan jullie zullen worden voorgesteld op onze socials. De contracten zijn getekend, de teamshirts zijn ontvangen en de eerste gezamenlijke biertjes zijn gedronken!

Zo zijn we met z’n allen naar de Kick Off van de Rees geweest, in ons eigen vertrouwde stadsie. Het was een geweldig gezellige avond waarin we heerlijk samen gegeten hebben en elkaar hebben leren kennen door middel van bizarre spellen. Maar het hoogtepunt van de avond was natuurlijk het feest waar we uren vol spanning hebben gewacht op de onthulling van de boot waarin wij een week tegen de andere teams zullen gaan strijden. Na een enorm spannend aftelmoment werden we eindelijk van onze zenuwen verlost: team UU zal de Race namelijk wederom varen op het schip de Catherina!

Ondertussen zijn de verschillende commissies hard bezig voorbereidingen te treffen voor de week waar het allemaal om gaat. Zo is de PR flink aan het brainstormen over hoe we de felbegeerde Media Award gaan bemachtigen. De plannen voor filmpjes en activiteiten om ons bezig te houden met de doelen van de Verenigde Naties vliegen in het rond, dus houdt vooral onze instagram, facebook en blogs in de gaten!

Verder is de Sponsoring hard in de weer met het werven van nieuwe sponsors en Vriendjes van de Rees, dankzij wie wij over twee maanden met de juiste materialen als zwemvesten, zeilpakken en genoeg vitamines de haven kunnen verlaten!

Al met al, de sfeer zit er goed in en hebben we enorm veel zin in de eerste Teamfeesten voor nog meer voorpret. Want we kunnen allemaal niet wachten op het startschot!