Blog 2: De Laatste Loodjes

Nog maar twee weken en dan is het zover, de week waar we zo naar toe geleefd hebben: de Race of the Classics!! Het bestuur is hard aan het werk om de laatste dingen rond te krijgen en de commissies plannen de laatste taken. Donderdag is de veiligheidsmeeting de avond die letterlijk van levensbelang is en volgende week kunnen we onze zeilpakken ophalen. Dan wordt het echt officieel. Het wordt het pak waarin we een week lang mogen leven, het pak waaraan we elkaar gaan herkennen, die onze lange haren onuitkambaar gaan laten kllitten, het wordt de outfit waar we van gaan houden.

Zoals je merkt zit de stemming er al goed. Dit komt mede door ons teamfeest van afgelopen vrijdag. Samen met team HU en team IVA hadden alle deelnemende teams in ons mooie Uutje uitgenodigd. Bij gebrek aan het zeilpak en warmlopen voor het feest liepen we al een week rond in onze pyjama. Wij hebben met ons team eerst gezellig gezamenlijk gegeten om een goede bodem te leggen. Zodat we de rest van de avond de toekomstige concurrentie eens even konden laten zien wie er nou eigenlijk echt de pyjama broek aan had. đŸ˜‰

Toen rond een uurtje of tien de eerste DJ ging draaien ging de sfeer over van borrelen naar het echte feesten. Niet veel later kwamen de legendarische red cups tevoorschijn voor een heus potje rage cage (rees cage). De rest van de avond hebben wij geëscaleerd totdat we met onze pyjama weer lekker in ons eigen (of iemand anders) bed zijn beland.

Ja het was een mooie avond, een goed voorproefje voor de avonden die ons over twee weken te wachten staan. Wacht nog maar twee weken? Oh en er is nog zoveel te doen; boodschappen te halen, tassen in te pakken, boot schoon te maken, ouders uit te nodigen, zeillaarzen te passen… Tijd om aan de slag te gaan!

Tot snel in de haven van Rotterdam!

Ook tijdens de rees zullen we onze avonturen hier delen so, stay tuned!